adriennenijssen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Reacties lezers

Boeken > Vlucht

Ursula
Lieve Adriënne. Wat een prachtboek. Zet je aan 't denken. Mooie boodschap.... ben enerzijds verdrietig dat ik deze al  weer uit heb. Jouw schrijven leest zo lekker. En verslavend.  Lieverd bedankt...... topper......XXX

Marieke
Goed boek Adriënne, in één ruk uitgelezen.

Diana
"Ware kennis bestaat erin te weten dat met niets weet"
Letterlijk in 1 ruk uitgelezen. Het verhaal pakte me vast en bracht emoties en gevoelens naar boven die oh zo herkenbaar kunnen zijn. Niet te lang, niet te kort, en toch jammer  dat ik het uit heb. Dank je wel!

Sara Johanna
Dag Adriënne, gisteren je laatste pennenvrucht gelezen, ik heb ervan genoten! Groetjes, Sara.

Monika
Ik heb je boek in 1 ruk uitgelezen! Je schrijft zo levendig dat ik nog meer nieuwsgierig ben geworden naar Afrika. En ook herkenbare dingen die hier in huis ook speelden. Dankjewel   voor weer wat uurtjes leesplezier! X

Margreet
Ik voel me gezegend. Dat ik in Nederland woon. Want na het lezen van jouw, wederom indrukwekkend mooie boek, besef dat  ik een rijk mens ben. Niet door het materialistische. Maar door het in vrijheid en openheid  kunnen leven met mijn vrouw, en mijn liefde  voor haar. Door te genieten van alles, dieren, ons huis, gezondheid. Dank voor de uren leesplezier. Kijk uit naar je volgende boek. Heel veel liefs, ook namens mijn vrouw!

Ans
Hoi Adriënne,
Met plezier je nieuwe boek gelezen. Heel knap om in zo'n korte tijd je ‘hersenspinsels’ aan het papier (nu ja, aan de laptop) toe te vertrouwen.
Je hebt veel willen vertellen over de:
- positie van de LHBT-gemeenschap in Kenia;
- politieke situatie in Kenia;
- maatschappelijke omstandigheden van mensen in de sloppenwijken;
- kracht van de bevolking en wat wij daar van kunnen leren ! ;
- problemen van de langdurige lesbische relaties;
- de noodzaak van autonomie en eigen verantwoordelijkheid.
Kortom, je heb veel willen zeggen in dit boek. Petje af voor je doorzettingsvermogen om te blijven schrijven, ondanks of misschien dankzij gedoe met uitgevers. Belangrijk is dat het lezerspubliek je weet te vinden. Goede PR in het lesbische circuit is  belangrijk en ga vooral door met schrijven.....
Ik herkende je verhalen, je leerschool en opvattingen over Kenia, je opvattingen over autonomie. Verder denk ik dat je kijkend in het lesbische wereldje wel weet hoe langdurige relaties kunnen mislopen.
Lieve groet.

Corry
Hé Adriënne,
Boek is uit. Moet veel aan je denken. We waren samen in Kenia. Mooi om te lezen hoe je meerdere zaken heel anders beleefd hebt dan ik. Maar dat is ‘t mooie van de mens. Wil nog wel eens een boek van je lezen. Welk raad je me aan? Wat vind je zelf  een goed boek? Hoor ik vast.
Lieve groetjes.

Betty
Hallo Adriënne,
Gisteren jouw boek gekregen, vandaag eraan begonnen en het al helemaal uit gelezen. Het leest echt heel vlot. Het was leuk om je Keniaverslagen erin te herkennen, terwijl het toch boeiend bleef. Overigens vind ik het fantastisch geschreven met hier  en daar ook de nodige humor die ik van je ken. Ik heb hard gelachen met '...een gezette man met klotsende knoflookoksels' - heerlijk vind ik die beeldende taal. Fijn dat je dit kunt doen, zo'n boek schrijven. Liefs.

Francien
Wat een heerlijk boek. Alsof ik er zelf was. Bedankt Adriënne.

Antien
Ik heb maar een opmerking: te dun!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu