adriennenijssen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Reacties lezers

Boeken > Het paradijs ontvlucht

Fantastische boeken. Vlotte stijl, herkenbaar geschreven. Als je aan een boek begint, leg je het pas weg als je het uit hebt!
Tonneke Bakkeren, 24 juni 2019

Een geweldig boek. Het leest als een trein. Het is erg indrukwekkend dit verhaal. Het toont aan dat het niet makkelijk is uit een soort sekte te stappen. Hoe  de indoctrinatie al in de vroegste jeugd blijft doorwerken en steeds de gevolgen daarvan ook in het latere leven  doorspeelt.
Janny, IJmuiden, 5 juli 2019

Wederom een boek van Adriënne waarin ze de lezer weer mee weet te voeren in een indrukwekkend, open, onthutsend maar ook eerlijk verhaal. Doordat het lijkt alsof het door de persoon zelf is geschreven, moest ik er soms zelfs voor waken om niet te veel  te worden meegevoerd. Wat geen zins vervelend was. Het paradijs ontvlucht, een aanrader, absoluut!
Margreet Delwijnen, 23 juli 2019


Ik vond het super, mooi aangrijpend waar verhaal!! Ik ken Ingrid al 16 jaar, maar nu vallen zoveel puzzelstukjes op hun plek, ik heb er ook veel van geleerd en raad iedereen aan dit boek te lezen. ik vind Ingrid echt heel dapper en geweldig om haar verhaal  te schrijven!! Inspirerend
Dylantano, Weert, 11 augustus 2019

Adriënne heeft dit heftige verhaal vlot geschreven. Ik heb het in 1 adem uitgelezen.
Riadje, 14 augustus 2019

Weer zo'n mooi boek. Dansen op de waterlijn was mijn eerstekennismaking met Adriënne's boeken. Prachtig geschreven, is mijn favoriet! Maar ook het paradijs ontvlucht is weer heel mooi. Adriënne je bent geweldig..!
Mariska Bakker, 20 september 2019

Wat een ontroerend mooi boek. Meer van deze waargebeurde verhalen graag.
Liefs, Ursula

Ik heb inmiddels al haar boeken. Heerlijk om mee op de bank te kruipen.
Esther Hoendervangers

Wat kreeg je twee heel goede recensies Adrienne! Gefeliciteerd met deze mooie beoordelingen!!!!
Loes de Groot

Wauw, wat een boek! Gefeliciteerd!
Jannet Dijkema

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu